Thoughts

Fresh Start

 

Kalifornian polttava aurinko, vasta-alkaneet graafisen suunnittelun opinnot ja brittiaksentin kadottanut englantilainen poikaystävä. Näiden ympärillä mun päivät pitkälti kulkee, ainakin nyt toistaiseks.

Bloggasin muutaman kuukauden Nouwin blogiportaalissa, mutta oma domain mulla on ollut jo ennen sitä portfolion muodossa joten tänne siirtyminen tuntu luontevalta. Täällä aijon avautua mun arkipäiväsistä asioista Los Angelesissa – myös niistä huonoista hetkistä – jakaa mun auringonlasku- ja ruokakuvia sekä turhautumista kulttuurien välillä.

Nyt tunnen oloni hyväks ja motivoituneeks. Blogin ja elämän suhteen.


Hot Californian sun, recently started graphic design studies and english boyfriend with a lost British accent. These are the stuff that my lives pretty much revolves around, at least for now.

I blogged couple of months at a blog portal Nouw, but I’ve had my own domain before that as a portfolio so moving my blog here was a natural move. Here I will write about my everyday life in Los Angeles – also about the not-so-good moments – share my sunset and food pics and frustration between cultures.

Now I feel good and motivated. With the blog and the life.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.