Life

We are moving!

 

Vasta aloin tottua asumaan Santa Monicassa. Tunnistan jo katuja ja osaan kulkea ympäriinsä vilkuilematta Google Mapsia koko ajan. Tiedän mistä saan parhaat sushit ja parhaat kahvit. Eurooppalainen kauppa on korttelin päässä helpottamassa koti-ikävää. Ja sitten me muutetaan.

Alettiin vasta puhua uudesta, omasta asunnosta, ilman kämppiksiä. Bongailtiin netin syövereistä muutamia ja otettiin yhteyttä pariin. Ja yhtä käytiin katsomassa. Ja se oli aivan täydellinen! Yllätyttiin täysin että heti löydettiin niin täydellinen asunto, sillä sijainnilla mistä ollaan puhuttu ja jopa vuokralla joka on jopa vähän alle sen mitä ollaan valmiita maksamaan! Joten ei muutakun hakemus menemään, ja kävi niin että saatiin se! Ja koska kämppä on jo tyhjillään ja sinne halutaan luonnollisesti uudet vuokralaiset mahdollisimman pian, meidän muutto tapahtuu jo tämän kuun lopussa. Nyt en malta vaan olla selaamatta Pinterestiä ja suunnittelematta sisustusta.

Suunnittelin jo tekeväni oman postauksen asunnon hausta, mutta koska tää kävi meidän kohdalla helpommin kuin olin ikinä kuvitellut, niin ei mulla nyt olekaan niin paljon kirjotettavaa. Jos kiinnostusta kuitenkin riittää, niin kerron tietysti mielelläni enemmän meidän prosessista.


I just started to settle down in Santa Monica. I recognize the streets and know how to wander around without Google Maps all the time. I know where to get the best sushi and coffee. There’s an European store a block away, helping me not to miss home so much. And then we move.

We just started talking about new, our own private apartment without roommates. We did a bit of research online and found couple of good looking spots that we contacted. And we only went to see one, that turned out to be perfect! We were so surprised that we found the perfect place so soon, with the ideal location and even for a little bit less money than we were prepared to spend! So the application went in fast and turns out that we got it! And because the apartment is already empty, they obviously want new tenants to move in as fast as possible, so we’re moving in at the end of this month. I can’t stop scrolling through Pinterest for interior inspiration now.

I was planning to make a separate post about house hunting in LA, but because it went so smoothly for us, I don’t have much to say about it. If anyone is interested, I’m always more than happy to tell more about our process.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.