Life

Me muutetaan!

Vasta aloin tottua asumaan Santa Monicassa. Tunnistan jo katuja ja osaan kulkea ympäriinsä vilkuilematta Google Mapsia koko ajan. Tiedän mistä saan parhaat sushit ja parhaat kahvit. Eurooppalainen kauppa on korttelin päässä helpottamassa koti-ikävää. Ja sitten me muutetaan.

Alettiin vasta puhua uudesta, omasta asunnosta, ilman kämppiksiä. Bongailtiin netin syövereistä muutamia ja otettiin yhteyttä pariin. Ja yhtä käytiin katsomassa. Ja se oli aivan täydellinen! Yllätyttiin täysin että heti löydettiin niin täydellinen asunto, sillä sijainnilla mistä ollaan puhuttu ja jopa vuokralla joka on jopa vähän alle sen mitä ollaan valmiita maksamaan! Joten ei muutakun hakemus menemään, ja kävi niin että saatiin se! Ja koska kämppä on jo tyhjillään ja sinne halutaan luonnollisesti uudet vuokralaiset mahdollisimman pian, meidän muutto tapahtuu jo tämän kuun lopussa. Nyt en malta vaan olla selaamatta Pinterestiä ja suunnittelematta sisustusta.

Suunnittelin jo tekeväni oman postauksen asunnon hausta, mutta koska tää kävi meidän kohdalla helpommin kuin olin ikinä kuvitellut, niin ei mulla nyt olekaan niin paljon kirjotettavaa. Jos kiinnostusta kuitenkin riittää, niin kerron tietysti mielelläni enemmän meidän prosessista.

Leave a Reply

Your email address will not be published.