New home!

 

Vasta aloin tottua asumaan Santa Monicassa. Tunnistan jo katuja ja osaan kulkea ympäriinsä vilkuilematta Google Mapsia koko ajan. Tiedän mistä saan parhaat sushit ja parhaat kahvit. Eurooppalainen kauppa on korttelin päässä helpottamassa koti-ikävää. Ja sitten me muutetaan.

Alettiin vasta puhua uudesta, omasta asunnosta, ilman kämppiksiä. Bongailtiin netin syövereistä muutamia ja otettiin yhteyttä pariin. Ja yhtä käytiin katsomassa. Ja se oli aivan täydellinen! Yllätyttiin täysin että heti löydettiin niin täydellinen asunto, sillä sijainnilla mistä ollaan puhuttu ja jopa vuokralla joka on jopa vähän alle sen mitä ollaan valmiita maksamaan! Joten ei muutakun hakemus menemään, ja kävi niin että saatiin se! Ja koska kämppä on jo tyhjillään ja sinne halutaan luonnollisesti uudet vuokralaiset mahdollisimman pian, meidän muutto tapahtuu jo tämän kuun lopussa. Nyt en malta vaan olla selaamatta Pinterestiä ja suunnittelematta sisustusta.

Suunnittelin jo tekeväni oman postauksen asunnon hausta, mutta koska tää kävi meidän kohdalla helpommin kuin olin ikinä kuvitellut, niin ei mulla nyt olekaan niin paljon kirjotettavaa. Jos kiinnostusta kuitenkin riittää, niin kerron tietysti mielelläni enemmän meidän prosessista.


New home!

I just started to get used to living in Santa Monica. I recognize the streets and know how to walk around without Google Maps. I know where to get the best sushi and coffee. European shop is a block away from home to eaze up the homesickness. And then we move.

Me and my boyfriend just started talking about living on our own, without roommates. We research the shit out of internet and contacted couple of good looking places. We ended up seeing only one place, which turned out to be perfect! We were so surprised that we found such a good place so fast, with the perfect location and even slightly less expensive as we were prepared for. Obviously we had to send the application, and turned out that we got the place! And because the place is already empty, they want the new tenants to move in as soon as possible, so we’re moving in at the end of this month. Now I can’t stop scrolling through Pinterest for interior decor inspiration.

I was already planning to make an own post for house hunting in LA, but this turned out to be a lot easier than I thought, so I don’t have that much to tell after all. If anyone is interested, I will oc course share more about my experiences.

 

 

Comments (1)

  • Georgiana Sauceman

    December 28, 2018 at 7:47 pm

    Hello there I am so happy I found your webpage, I really found you by error, while I was researching on Yahoo for something else, Nonetheless I am here now and would just like to say kudos for a tremendous post and a all round thrilling blog (I also love the theme/design), I don’t have time to look over it all at the minute but I have bookmarked it and also included your RSS feeds, so when I have time I will be back to read a lot more, Please do keep up the great work.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Where the Finns of LA meet?

July 20, 2018