Life Los Angeles

Missä Los Angelesin suomalaiset tapaavat?

No saunassa tietenkin!

Los Angelesin pohjoisessa kaupunginosassa Burbankissa järjestetään kerran kuukaudessa Naisten Saunavuoro täällä asuville suomalaisille naisille. Jotenkin ei täällä helteen keskellä oo vielä ehtinyt ikävöidä saunaa, mutta olihan se testattava. Ja muita suomalaisia on aina mukava tavata!

Sauna sijaitsi Burbank Spa & Gardenissa. Yllätyin paikasta positiivisesti, meitä tervehti ruotsalainen nainen vastaanotossa, saatiin avaimet omiin pukukaappeihin, joissa meitä odotti pyyhkeet ja aamutakin. Meitä oli noin 10 naista paikalla ja mahduttiin kaikki hyvin tiloihin. Sauna oli todella reilun kokoinen ja päästiin ulkoterassille vilvoittelemaan löylyjen välissä. Ja löylyt oli muuten hyvät. Oon kuullut ties mitä kauhutarinoita liian laimeista löylyistä ulkomailla, mut nyt mun on pakko myöntää, että en pystynyt liian kauaa kerralla edes olemaan saunassa. Ehkä on vaan kyse harjoituksen puutteesta.

Sen lisäksi että sauna anto mulle ihanan sileän ja puhtaan ihon, tutustuin myös ihan mahtaviin uusiin tyyppeihin! Oli ihan huippua jakaa kokemuksia täällä asumisesta muiden suomalaisten kanssa

Koko tää lysti maksoi vaan $10 ja saunoa saa niin paljon kuin jaksaa kahden tunnin aikana. Meille on kuulemma neuvoteltu erityinen diili kylpylään, sillä koko tuona aikana ei näkynyt muita asiakkaita. Sauna on meidän suomalaisten etuoikeus ja on mahtavaa, että sitä ylläpidetään myös täällä muutaman yksityishenkilön toimesta.

 

Facebookissa on myös muutama ryhmä Los Angelesissa asuville suomalaisille, joiden kautta kuulin saunastakin alun perin.

USAn Suomalaiset

Koko USA:n kattava ryhmä Yhdysvalloissa asuville suomalaisille tai tänne muuttoa harkitseville.

Finnish Network in Los Angeles

Ryhmä erityisesti Los Angelesissa asuville suomalaisille ja sinne muuttaville.

Finnish Creative Industries in Los Angeles

Los Angelesissa asuvien suomalaisten, erityisesti luovien alojen ammattilaisten, kokoontumispaikka.

Scandinavian Creatives in Los Angeles (SCLA)

Los Angelesissa asuvien “Skandien” eli tanskalaisten, ruotsalaisten, norjalaisten, suomalaisten, jne. ryhmä.

Finnish People Living in California

Ympäri Kaliforniaa asuvien suomalaisten ryhmä.

Naisten Saunavuoro

Postauksessa puhutun saunavuoron ”ilmoitustaulu”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.