Greetings from the middle of the chaos

Terveisiä kaaoksen keskeltä

Noin 12 tuntia hikoiltiin ja kannettiin pahvilaatikoita autoon ja tunnin ajomatkan jälkeen autosta uuteen asuntoon. Mutta nyt pllaan virallisesti jätetty Santa Monica taakse ja meitä voi tästä eteenpäin kutsua West Hollywoodilaisiksi. Tuoreet laminaattilattiat, iso keittiö ja parvekkeelta maisemat hollywood-kyltille ja downtowniin. Mitäpä sitä muuta tarvitsee.

No huonekaluja. Niitä meillä ei ole. Ensimmäinen yö nukuttiin yhden hengen vieraspatjalla kahdestaan ja aamupalan söin muovihaarukalla. Mutta kaikki ajallaan. Nyt oon liian väsynyt tyhjentämään laatikoita, joten tyydyn haaveilemaan uusista huonekaluista. Erityisesti keittiön uusista työkaluista.


For about 12 hours we sweat and carried the moving boxes to a car and after a drive into the new apartment. But now we have officially left Santa Monica behind and you can call us West Hollywood residents. We got fresh laminate floors, big kitchen and view over to downtown and Hollywood sign. What else would we need.

Well, some furniture. Those we don’t really have at all. The first night the two of us slept on a one-person mattress on the floor and I ate my breakfast with a plastic fork. But everything happens on its own time. Now I’m too tired to empty any boxes, so I’m just going to save new inspo in my pinterest boards.

 

 

 

 

 

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post

Where the Finns of LA meet?

July 20, 2018

Next Post

School update

August 2, 2018