Mood boards

Interior dreams in the middle of chaos

 

Terveisiä kaaoksen keskeltä!

Noin 12 tuntia hikoiltiin ja kannettiin pahvilaatikoita autoon ja tunnin ajomatkan jälkeen autosta uuteen asuntoon. Mutta nyt ollaan virallisesti jätetty Santa Monica taakse ja meitä voi tästä eteenpäin kutsua West Hollywoodilaisiksi. Tuoreet laminaattilattiat, iso keittiö ja parvekkeelta maisemat hollywood-kyltille ja downtowniin. Mitäpä sitä muuta tarvitsee.

No huonekaluja. Niitä meillä ei ole. Ensimmäinen yö nukuttiin yhden hengen vieraspatjalla kahdestaan ja aamupalan söin muovihaarukalla. Mutta kaikki ajallaan. Nyt oon liian väsynyt tyhjentämään laatikoita, joten tyydyn haaveilemaan uudesta sisustuksesta.


Greetings from the chaos!

We sweated and carried the moving boxes for about 12 hours to car and out of the car to the new apartment. But now we’re officially left Santa Monica behind and you can call us West Hollywood people now. Fresh laminate floors, big kitchen and views over Hollywood sign and downtown from the balcony. What else would you need.

Well, some furniture. That we don’t have practically at all. The first night we slept on a one-person guest mattress and ate the breakfast with a plastic fork. But that’s all right. Now I’m too tired to empty any boxes so I’ll just stick with fantasizing about the interior design.

Images: Pinterest / Layout: Me

Leave a Reply

Your email address will not be published.