Thoughts

Thoughts recently

 

30 asteen lämpö ei tunnu enää niin pahalta. Erityisen hauskaa on ollut, kun myös Suomessa on ollut yhtä lämmin kuin täällä.

Kodin ilmastointi tuntuu silti erittäin hyvältä. Yöllä ei sitä kuitenkaan pidetä päällä.

Olen vähentänyt somettamista reilusti. Tapoihini on kuulunut päivittää esimerkiksi instastooria ihan joka asiasta, jota teen. Päivitän sitä silti paljon, mutta huomaan itse, etten enää yhtään niin paljon kuin vaikka vuosi sitten.

Olen uskaltanut pyöräillä West Hollywoodissa ja huomannut ettei se ole niin paha kuin pelkäsin.

Ollaan saatu keittiöön kaikki perusasiat kuntoon ja oon päässyt jo kunnolla kokkaamaan. Se jos mikä saa mut tuntemaan oloni kotoisaksi.

Oon testannut meidän asunnon kuntosalin ja todennut sen toimivaksi. Se ei oo mikään iso sali ja ne muutamat laitteet on suhteellisen vanhoja. Mut painoja on riittävästi. Riittää mulle.

Vihaan vieläkin puhua puhelimessa amerikkalaisten kanssa. Varsinkin jos joku tavuttaa mulle puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen puhelimitse, en koskaan saa selvää kirjaimista ja numeroista ja turhaudun.

Mun siivouspakkomielle on karannut ihan uusiin ulottuvuuksiin. Jokainen pieni pölyhiukkanen häiritsee.

Mutta koska oon myös puunannut meidän asunnon nyt ihan tiptop, meillä on vihdoin kotona erittäin epäamerikkalaiseen tapaan totaalinen no shoe policy, eli ei minkäänlaisia kenkiä tai släbäreitä sisällä. Aamutohvelit silti haluan.


The 30 celsius heat doesn’t feel so bad anymore. It’s been especially fun to see people in Finland suffer with the same heat as here.

I’ve reduced social media usage a lot. I used to update Instagram Stories for example about everything I was doing. I still update it a lot, but I’ve noticed I don’t share as much as I used to a year ago.

I’ve been brave enough to bike in West Hollywood and realized it isn’t as bad as I thought.

We’ve got the kitchen more or less functioning and I’ve been able to start cooking at home! That is what makes me feel like home.

I’ve tested the gym in our apartment and it works. It isn’t a huge gym and the few equipments there are ancient. But there’s enough of free weights for me.

I still hate talking on the phone with Americans. Especially if someone spells out the phone number or email address for me on phone, I can never understand the letters and numbers and I just get frustrated.

My cleaning OCD has reached totally new levels. All the small dust bit annoys me.

But because I’ve cleaned our whole apartment at least three times from the bottom to the top, we now have a very non-American no-shoe-policy, so any kind of shoes or flip flops are not allowed indoors. I still want to get indoor slippers though.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.