Life Los Angeles

Viime päivien asioita

30 asteen lämpö ei tunnu enää niin pahalta. Erityisen hauskaa on ollut, kun myös Suomessa on ollut yhtä lämmin kuin täällä.

Kodin ilmastointi tuntuu silti erittäin hyvältä. Yöllä ei sitä kuitenkaan pidetä päällä.

Olen vähentänyt somettamista reilusti. Tapoihini on kuulunut päivittää esimerkiksi instastooria ihan joka asiasta, jota teen. Päivitän sitä silti paljon, mutta huomaan itse, etten enää yhtään niin paljon kuin vaikka vuosi sitten.

Olen uskaltanut pyöräillä West Hollywoodissa ja huomannut ettei se ole niin paha kuin pelkäsin.

Ollaan saatu keittiöön kaikki perusasiat kuntoon ja oon päässyt jo kunnolla kokkaamaan. Se jos mikä saa mut tuntemaan oloni kotoisaksi.

Oon testannut meidän asunnon kuntosalin ja todennut sen toimivaksi. Se ei oo mikään iso sali ja ne muutamat laitteet on suhteellisen vanhoja. Mut painoja on riittävästi. Riittää mulle.

Vihaan vieläkin puhua puhelimessa amerikkalaisten kanssa. Varsinkin jos joku tavuttaa mulle puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen puhelimitse, en koskaan saa selvää kirjaimista ja numeroista ja turhaudun.

Mun siivouspakkomielle on karannut ihan uusiin ulottuvuuksiin. Jokainen pieni pölyhiukkanen häiritsee.

Mutta koska oon myös puunannut meidän asunnon nyt ihan tiptop, meillä on vihdoin kotona erittäin epäamerikkalaiseen tapaan totaalinen no shoe policy, eli ei minkäänlaisia kenkiä tai släbäreitä sisällä. Aamutohvelit silti haluan.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.