Home

Home as it is – Moving edition

 

Blogeissa on kiertänyt viime aikoina haaste esitellä koti juuri sellaisena kuin se on tällä hetkellä. Ilman siivousta ja järjestelyä. Oon saanut jonkun verran uteluita meidän uudesta asunnosta, mutta koska täällä on vielä suhteellisen paha kaaos niin en oo tehnyt erillistä esittelypostausta vielä. Mutta ajattelin että tää haastehan vois olla täydellinen tilaisuus esitellä tää kaaos. Ja kuinka hauska on myöhemmin palata näihin kuviin, kun kaikki on vihdoin paikallaan.

Näissä kuvissa näette siis miltä meidän koti näyttää rehellisesti tasan kaksi viikkoa tänne muuton jälkeen. Huomautuksena sanottakoon, että kaksi viikkoa sitten tänne muuttaessa meillä ei ollut mitään muuta kuin pahvilaatikot. Ensimmäinen viikonloppu nukuttiin yhden hengen vieraspatjalla kahdestaan.


There’s been a challenge around the blogs recently to show the home just as it right now. Without any cleaning or organizing. I’ve got some questions about our new place, but because there is somewhat serious chaos still, I haven’t made any separate post yet. But I figured this challenge would be a perfect opportunity to give an idea of what it looks like right now. And how fun is it to come back to these photos once everything is ready here.

These photos show how our home looks like exactly two weeks after moving in. It’s good to mention though that two weeks ago when we moved in, we didn’t have anything else that the boxes. Two of us slept the first weekend on a one-person mattress.

 

 

Oon itse ihan yllättynyt kuinka hyvin oon handlannut tän pahvilaatikkoelämän. Yleensä olen heti kaikki tänne nyt -tyyppiä, enkä kestä tällaista kaaosta omassa kodissa. Mutta tää on ollut loppujen lopuksi ihan kiva prosessi. Pikkuhiljaa hommata uusia huonekaluja ja siten muodostaa tästä oma koti. Kaikki isoimmat huonekalut meillä alkaa kohtapuoliin olla, vielä muun muassa ruokapöytä ja pari kirjahyllyä tulossa. Mutta sen jälkeen päästään oikeasti sisustamaan!

Kaiken tän kaaoksen keskellä kuitenkin lohduttaa, että tää ei oo lopullista. Ja se miten paljon ollaan saatu aikaiseksi vaan kahdessa viikossa, on ihan uskomatonta.


I’ve surprised myself how well I’ve handled this life living out of the boxes. Usually I’m the give-me-everything-right-now kinda type and I can’t handle this kind of chaos in my own home. But this has been almost nice process in the end. It’s fun to slowly get new furniture and create our own home. All the biggest furniture we will pretty soon have, just adding a dining table and couple of bookcases. And then the actual decorating start!

It helps to remind myself that this chaos isn’t going to stay. And we’ve done so much already in two weeks!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meidän upea kaasu-takka ei oikein vielä pääse oikeuksiinsa kun kaikki olohuoneen johdot on kasattu sen eteen. Olohuone toimii myös osittaisena ruoka- ja työhuoneena toistaiseksi.


Our gorgeous gas fireplace doesn’t really show off when all the living room cables are in front of it. Living room works now also as a partial dining room and office.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pienillä järjestystä lisäävillä huonekaluilla kuten kenkähylly tai vaatelipasto, on yllättävän iso merkitys! Näiden avulla saatiin jo niin paljon siistimpi ilme asuntoon, kun kengät ja vaatteet sai kaappien sisään piiloon.


Couple of things to help organize stuff, like a shoe rack and a dresser, have a huge meaning! With these we already got so much more clean look in the apartment, when we can hide our shoes and clothes into the closets.

 

 

Edes meidän parveke ei oo välttynyt kaaokselta. Se toimii tällä hetkellä ylimääräisenä varastohuoneena tavaralle jonka luultavasti ei jää asuntoon.


Not even our balcony has survived the chaos. It works as a extra storage room for now.

 

 

Sopivasti noin 30 minuuttia kuvien ottamisen jälkeen meidän sohva saapui kämppään aiheuttaen tilapäisesti lisä-kaaoksen.


Right about 30 minutes after taking all the pics our sofa arrived and caused a temporary extra chaos.

 

2 thoughts on “Home as it is – Moving edition”

Leave a Reply

Your email address will not be published.