Home as it is – Moving edition

Blogeissa on kiertänyt viime aikoina haaste esitellä koti juuri sellaisena kuin se on tällä hetkellä. Ilman siivousta ja järjestelyä. Oon saanut jonkun verran uteluita meidän uudesta asunnosta, mutta koska täällä on vielä suhteellisen paha kaaos niin en oo tehnyt erillistä esittelypostausta vielä. Mutta ajattelin että tää haastehan vois olla täydellinen tilaisuus esitellä tää kaaos. Ja kuinka hauska on myöhemmin palata näihin kuviin, kun kaikki on vihdoin paikallaan.

Näissä kuvissa näette siis miltä meidän koti näyttää rehellisesti tasan kaksi viikkoa tänne muuton jälkeen. Huomautuksena sanottakoon, että kaksi viikkoa sitten tänne muuttaessa meillä ei ollut mitään muuta kuin pahvilaatikot. Ensimmäinen viikonloppu nukuttiin yhden hengen vieraspatjalla kahdestaan.


There’s been a blog challenge going around lately where people show their homes just like it is at the moment. Without any cleaning or organizing. I’ve got some questions about our new place, but because it’s still such a mess, I haven’t done any post about it yet. But I thought this challenge would be a great opportunity to show this chaos. And how fun it is to come back to these pictures later, when everything’s finally ready in the apartment.

So, in these pictures you’ll see exactly how the apartment looks like two weeks after moving in. I still think it’s worth to mention that we didn’t have anything, besides the boxes when we moved in. The first night we slept on a one-person mattress on the floor.

 

 

Oon itse ihan yllättynyt kuinka hyvin oon handlannut tän pahvilaatikkoelämän. Yleensä olen heti kaikki tänne nyt -tyyppiä, enkä kestä tällaista kaaosta omassa kodissa. Mutta tää on ollut loppujen lopuksi ihan kiva prosessi. Pikkuhiljaa hommata uusia huonekaluja ja siten muodostaa tästä oma koti. Kaikki isoimmat huonekalut meillä alkaa kohtapuoliin olla, vielä muun muassa ruokapöytä ja pari kirjahyllyä tulossa. Mutta sen jälkeen päästään oikeasti sisustamaan!

Kaiken tän kaaoksen keskellä kuitenkin lohduttaa, että tää ei oo lopullista. Ja se miten paljon ollaan saatu aikaiseksi vaan kahdessa viikossa, on ihan uskomatonta.


I’m really surprised how well I’ve handled living in the middle of the boxes. I’m usually the give-me-everything-right-now kind of girl and I can’t handle this kind of chaos in my own home. But turns out that this has been quite a fun process, slowly get everything in and make this feel like home. We more or less have all the biggest furniture now, just a dining table and couple of bookcases. But then we can finally start the final décor!

With all this chaos it still feels comforting, that this isn’t permanent. And that how much we’ve done already in just two weeks, it’s amazing!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pienillä järjestystä lisäävillä huonekaluilla kuten kenkähylly tai vaatelipasto, on yllättävän iso merkitys! Näiden avulla saatiin jo niin paljon siistimpi ilme asuntoon, kun kengät ja vaatteet sai kaappien sisään piiloon.


Some little organizational things, like show rack and dresser, make a huge difference in a room! With these we were able to get so much cleaner look in the apartment when shoes and clothes are hidden in the closets.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meidän upea kaasutakka ei oikein vielä pääse oikeuksiinsa, kun kaikki olohuoneen johdot on kasattu sen eteen. Olohuone toimii myös osittaisena ruoka- ja työhuoneena toistaiseksi.


Our lovely gas fireplace doesn’t really show off well with all our living room cables in front of it. The living room also works as our part time office and dining room for now.

 

 

Edes meidän parveke ei oo välttynyt kaaokselta. Se toimii tällä hetkellä ylimääräisenä varastohuoneena tavaralle, jonka luultavasti ei jää asuntoon.


Even our balcony hasn’t survived from the chaos. It operates as our temporary storage room for all the stuff that is potentially leaving the house.

 

 

Noin 30 minuuttia kuvien ottamisen jälkeen meidän sohva saapui kämppään aiheuttaen tilapäisesti lisäkaaoksen.


After about 30 minutes our new sofa arrived in the apartment and created a new temporary chaos.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post

Things lately

August 8, 2018

Next Post

Lost in languages

August 16, 2018