Life Los Angeles Sisustus

Koti sellaisena kuin se on – Muutto edition

 

Blogeissa on kiertänyt viime aikoina haaste esitellä koti juuri sellaisena kuin se on tällä hetkellä. Ilman siivousta ja järjestelyä. Oon saanut jonkun verran uteluita meidän uudesta asunnosta, mutta koska täällä on vielä suhteellisen paha kaaos niin en oo tehnyt erillistä esittelypostausta vielä. Mutta ajattelin että tää haastehan vois olla täydellinen tilaisuus esitellä tää kaaos. Ja kuinka hauska on myöhemmin palata näihin kuviin, kun kaikki on vihdoin paikallaan.

Näissä kuvissa näette siis miltä meidän koti näyttää rehellisesti tasan kaksi viikkoa tänne muuton jälkeen. Huomautuksena sanottakoon, että kaksi viikkoa sitten tänne muuttaessa meillä ei ollut mitään muuta kuin pahvilaatikot. Ensimmäinen viikonloppu nukuttiin yhden hengen vieraspatjalla kahdestaan.

 

 

Oon itse ihan yllättynyt kuinka hyvin oon handlannut tän pahvilaatikkoelämän. Yleensä olen heti kaikki tänne nyt -tyyppiä, enkä kestä tällaista kaaosta omassa kodissa. Mutta tää on ollut loppujen lopuksi ihan kiva prosessi. Pikkuhiljaa hommata uusia huonekaluja ja siten muodostaa tästä oma koti. Kaikki isoimmat huonekalut meillä alkaa kohtapuoliin olla, vielä muun muassa ruokapöytä ja pari kirjahyllyä tulossa. Mutta sen jälkeen päästään oikeasti sisustamaan!

Kaiken tän kaaoksen keskellä kuitenkin lohduttaa, että tää ei oo lopullista. Ja se miten paljon ollaan saatu aikaiseksi vaan kahdessa viikossa, on ihan uskomatonta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meidän upea kaasu-takka ei oikein vielä pääse oikeuksiinsa kun kaikki olohuoneen johdot on kasattu sen eteen. Olohuone toimii myös osittaisena ruoka- ja työhuoneena toistaiseksi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pienillä järjestystä lisäävillä huonekaluilla kuten kenkähylly tai vaatelipasto, on yllättävän iso merkitys! Näiden avulla saatiin jo niin paljon siistimpi ilme asuntoon, kun kengät ja vaatteet sai kaappien sisään piiloon.

 

 

Edes meidän parveke ei oo välttynyt kaaokselta. Se toimii tällä hetkellä ylimääräisenä varastohuoneena tavaralle jonka luultavasti ei jää asuntoon.

 

 

Sopivasti noin 30 minuuttia kuvien ottamisen jälkeen meidän sohva saapui kämppään aiheuttaen tilapäisesti lisä-kaaoksen.

Photos: Vilma Elisabet

Leave a Reply

Your email address will not be published.