Thoughts

Just nyt ärsyttää

Tai ei oikeestaan enää. Viime viikolla ärsytti. Mut tiedättekö sen tunteen, kun vaan ärsyttää kaikki. Tuntuu että kaikki vaan kasaantuu. Edes palmut ja Losin auringonlaskut ei helpottanut.

Mulla on ollut tätä viimeset pari viikkoa. Jostain syystä tuntu, että kaikki vaan kasaantuu. Tästä syystä myös some ja blogi on elänyt vähän hiljaiseloa hetken. Nyt mulla on jo ihan päinvastainen fiilis, mutta halusin silti avautua aikaisemmista ärsytyksistä:

 

Kouluhommat vaan kasaantui päällekkäin ja tuntui että niistä ei tuu loppua millään.

Samaan aikaan pitäisi kuitenkin olla sosiaalinen ja nähdä kavereita.

Samaan aikaan aloitin myös uudessa työpaikassa.

Samaan aikaan sain myös flunssan ja vietin viime viikonlopun kuumeessa.

Samaan aikaan alkoi myös menkat.

Samaan aikaan poikaystävä lähti kolmen viikon reissuun jättäen mut tänne yksin.

Kuumeen takia jouduin myös perumaan ensimmäisen työvuoroni. Tää ei oo yhtään mun tapaista. Varsinkin kun olin just pari tuntia aikaisemmin sanonut mun esimiehelle, että se työvuoro on ok. Mutta tässä kohtaa oli pakko laittaa oma hyvinvointi edelle.

Ja edelleen meillä oli tavaraa pahvilaatikoissa, vaikka muutosta on jo yli kuukausi.

Huomasin pölyn määrän täällä ensimmäistä kertaa. Joo, Los Angeles on käytännössä aavikolla, täällä on kuivaa. Mutta jotenkin en aikaisemmin ollut sisäistänyt kuinka paljon pölyä on myös sisällä asunnoissa. Joudun olemaan koko ajan rätin tai imurin kanssa siivoamassa tasoja. Tiedostan kuitenkin, että mä ylireagoin tähän vähän.

 

 

Kaiken tän keskellä en ollut ehtinyt huolehtia itsestäni. En käynyt salilla tai lenkillä pariin viikkoon. Unen laatu ei ollut mikään hyvä. En tehnyt mitään itselleni mielekkäitä asioita.

Lisäks ostin itselleni viikonlopuksi viinipullon, että voisin rentoutua ja nauttia. Mutta sit iski kuume eikä edes viini maistunut.

Mutta nyt on kaikki taas hyvin. Tällaiset jutut tuntuu aina tulevan aalloissa, usein kaikki stressi ja muu hyökyy yli kerralla ja sit yhtäkkiä kaikki onkin taas hyvin.

 

photos by me at santa monica

Leave a Reply

Your email address will not be published.