5 TV Shows I’m watching

 

Mä en oo elokuvaihmisiä yhtään. Mun täytyy olla täysin siinä mielentilassa, että katsotaan leffa, joten yleensä päädyn katsomaan tv-sarjoja. Halusin tehdä nopean listan mun tän hetken suosikeista, joita seuraan, jos joku haluaa vinkkejä uusiin sarjoihin, joita katsoa. Tässä mitä tällä hetkellä seuraan:

  • Maniac. En oo vielä ihan varma mitä mieltä oon tästä. Tää tuli Netflixiin ihan pari viikkoa (?) sitten, ja me (katsotaan tätä poikaystävän kanssa) ollaan nyt jaksossa 4. Tää on jollain tavalla omituinen sarja, mutta mä jäin tosi nopeasti koukkuun. En tiennyt tästä aikaisemmin mitään, mutta päänäyttelijät Jonah Hill ja Emma Stone saivat mut kiinnostumaan. Tää sarja jakaa varmasti mielipiteitä.
  • Keeping up with the Kardashians. Mulla ei oo tähän mitään tekosyitä. Aloin katsomaan sarjaa ihan alusta 1. tuotantokaudelta pari kuukautta sitten, ja nyt oon kattonut melkein kaikki julkaistut 15 kautta. Kardashianit on hauskaa hömppää, eikä siihen tarvitse juurikaan keskittyä. Mä katson sarjaa Hulusta, mutta oon kuullut, että Suomesta käsin sarjaa voi seurata esimerkiksi C Moresta.
  • Salatut Elämät. Tää ei tarvii mitään esittelyä. Tää on ainut Suomalainen sarja, jota seuraan. Katsomo on käytännössä blokattu ulkomailla, mutta oon onnistunut asentamaan mun selaimeen Hola-lisäosan joka ”siirtää” mut suomeen aina kun siirryn Katsomon sivuille, ja siten onnistun katsomaan Suomalaisia sarjoja.
  • Orange is the New Black. Tää Netflix-sarja on noussut monien suosikiksi, myös mun. Uusin tuotantokausi tuli ulos ihan äsken, ja en oo vielä ehtinyt katsoa sitä! Eli ei spoilereita, kiitos.
  • American Horror Story. Toinen Netflix-suosikki. Tää me myös jaetaan poikaystävän kanssa, ja katsottiin putkeen ihan parissa viikossa neljä ensimmäistä tuotantokautta. Neljäs kausi alkoi jo tuntua menevän tosi paljon huonommaksi, niin lopetettiin siihen. Nyt juuri tuli kuitenkin uusi kausi ulos (Apocalypse), joka kiinnostaisi nähdä kovasti, mut musta tuntuu, että mun pitäisi kuitenkin katsoa loput kaudet ensin ennen siirtymistä uuteen. Vaikka kaudet ei olekaan mitenkään kytköksissä toisiinsa, mutta silti.

Mitä sä katsot tällä hetkellä? Missasinko mun listalta jotain hyviä tän hetken suosikkeja? Vinkkaa kommenteissa!


I’m not a movie person. I need to be in a very specific mood to watch movies, so I usually tend to watch TV series. I wanted to put out a quick list of my current favorites, in case you’re looking for something new to binge. Because let’s be honest, that’s the only way to watch series. Here’s what I’m currently watching:

  • Maniac. I don’t know how I feel about this yet. This JUST came out to Netflix couple of days (?) ago, and we (we share this with my boyfriend) are now on episode 4. It is a very trippy sort of show, but I did get hooked up fast. I didn’t know much about it before, but I was tempted because of the main actors Jonah Hill and Emma Stone. This will divide opinions, for sure.
  • Keeping up with the Kardashians. I mean. I don’t have any excuses for this. I started from the very first season couple of months ago, and now I’m almost going to catch up the upcoming episodes. It’s a fun show to watch that you don’t really have to focus on too much. I watch it on Hulu.
  • Salatut Elämät. A Finnish soap opera show full of drama. It’s only in Finnish, too bad for my English-speaking friends.
  • Orange is the New Black. The Netflix-favorite for a lot of people. There was just a new season that came out and I haven’t seen it yet! No spoilers, please!
  • American Horror Story. Another good old Netflix-favorite. This also we shared with my boyfriend, and we binge-watched all the way to the season 4, Freak Show, and it started to go down after every season, so we stopped there. I am very curious about the new season though (Apocalypse), but I feel like I need to go through all the other seasons first. Even though they are not related in anyway, but still.

What are you watching? Did I miss something? Let me know below!

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post

A Struggle Called California Driving License

October 11, 2018

Next Post

Livingroom Wishlist

October 20, 2018