Winter Clothing Shopping List

puffer jacket neck sweater pom beanie pullover sweater dr martens pompom beanie teddy coat

 

Vihdoin saatiin meidän matkat Eurooppaan vahvistettua joulun ja uudenvuoden pyhiksi! Tää tarkoittaa että vietetään 3 viikkoa pikkusen kylmemmissä olosuhteissa kuin mihin ollaan Losissa totuttu joten mun täytyy vähän päivittää vaatekaappia että tarkenen. Tein itselleni pari viikkoa sitten ostoslistan mitä tarvitsen. Ja sopivasti löysin suurimman osan näistä jo hyvistä tarjouksista black fridayn aikaan!

Linkit tuotteisiin löytyy kuvasta.


Finally we got our flights booked to Europe for the Holidays! That means we’re going to spend 2 weeks in a lot colder environment than LA so it means I have to upgrade my wardrobe a tiny bit. I created a quick shopping list for myself. And it happens that most of these items I found on a good deal during black friday already!

Find the links by hovering over the image.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post

Super Simple Banana Bread

November 16, 2018

Next Post

Thanksgiving in Palm Springs

December 8, 2018