Thanksgiving in Palm Springs

Kiitospäivä ei oo mulle eikä poikaystävälle mitenkään merkityksellinen juhla, koska ollaan molemmat Euroopasta. Amerikkalaisille se on kuitenkin yhtä iso juhla kuin joulu, joten meillä oli molemmilla myös pitkä viikonloppu vapaa töistä ja koulusta. Juhlittiin niin sanottu ”friendsgiving” jo viikkoa aikaisemmin kavereiden kanssa, mutta viralliseksi kiitospäiväksi päätettiin karata Palm Springsiin, noin parin tunnin ajomatkan päähän Los Angelesista. Palm Springs päätyi meidän kohteeksi paristakin syystä; 1. Demi on valittanut jo yli vuoden,että hän haluaa sinne. 2. Ostettiin uusi (lue: käytetty) auto reilu kuukausi sitten, joten tää oli hyvä vaihtoehto meidän ensimmäiselle roadtripille!


Thanksgiving isn’t a very meaningful holiday for me or the boyfriend because we’re both from Europe. For Americans it’s almost as big holiday as Christmas, so we both had a long weekend off from work and school. We celebrated so called “friendsgiving” about a week earlier with our friends, butfor the official thanksgiving we run off to about 2 hours away from LA, to Palm Springs. We ended up choosing thanksgiving there for couple of reasons; 1. Demi has been complaining about a year how he wants to go there. 2. We bought a new(meaning used) car about a month ago and this was perfect first road-trip for us with the car!

Menomatkalla ajettiin maisemareittiä, joka vei meiltä tuplasti pidemmän ajan kuin moottoritie, mutta maisemat oli todellakin sen arvoiset. Kyseinen maisemareitti löytyy Highway 74 varrelta. Me ajettiin Los Angelesista I-10:tä itään,vaihdettiin CA-60:lle ja vielä I-215:lle, jonka jälkeen vihdoin päästiin CA-74:lle. Ajettiin tietä 74 Romolandista itään vielä jonkin aikaa ja alettiin jo ihmetellä, että koska ne odotetut maisemat alkaa. Mut alkoihan ne!


On our way there we chose to drive the scenic route, that took us double the time than driving through highway, but the views were definitely worth it. The scenic route can be found on Highway 74. We drove from LA to east via I-10, changed to CA-60 and then again to I-215, and after that we finally found the CA-74. We drove that drive from Romoland to east a little while and started to wonder when the views start. But then they did and wow.

Päästiin meidän hotellille käytännössä just auringonlaskun aikaan, eli nähtiin vuorilta aivan upea auringonlasku. Käytiin vielä samana iltana istumassa iltaa kavereiden kanssa, jotka oli myös sattumalta viettämässä kiitospäivää Palm Springsisssä. Loppu viikonloppu vietettiin ihan kahdestaan.


We arrived to hour hotel just after sunset, so we saw the the beautiful sunset at the mountains. At that same night we went to still see our friends who were also having their thanksgiving in Palm Springs. Rest of the weekend it was just two of us.

Majoituttiin Infusion Beach Clubissa joka oli sijainniltaan loistava. Ei kuitenkaan vietetty siellä juuri aikaa, vietettiin jopa meidän uima-allaspäivä toisen hotellin uima-altaalla. The Saguaro on varmaan yksi Palm Springsin instagrammatuimmista hotelleista ja moni tunnistaa sen värikkäät parvekkeet. Vietettiin meidän viimeinen päivä Saguaron uima-altaalla ennen kotiin lähtöä. Edellisenä iltana testattiin myös samaisen hotellin meksikolainen ravintola El Jefe, jossa nautittiin älyttömän hyviä tacoja ja margaritoja.


We stayed in Infusion Beach Club that had a very ideal location. Name is just funny, because Palm Springs is in the middle of desert with no beaches anywhere close. We didn’t spend too much time at our hotel though. We had a pool there, but we still ended up even spending our pool day at another hotel’s pool. The Saguaro is one of the most instagrammed hotels in Palm Springs and a lot of people recognize its’ colorful balconies. We wanted to check it out and spent our last day by their pool before leaving back home. The night before we also checked their restaurant El Jefe, where we had some really amazing tacos and margaritas.

Asia mihin en ollut rahallisesti varautunut, oli Palm Springsin ulkopuolella sijaitseva Outlet. Ja siihen kun yhdistää black fridayn, ei voitu rahallisilta vahingoilta välttyä.

Viimeisenä vinkkinä vielä erityisesti hyväksi valokuvaus-kohteeksi (tai ihan vaan ihailtavaksi, jos ei valokuvausta harrasta), on Palm Springsin tuulimyllyt. Niitä näkyy sadoittain ihan heti Palm Springsin ulkopuolella ja ne on massiivisia! Me löydettiin hyvä valokuvaus-spotti kun ajettiin pohjoiseen pois Palm Springsista N Indian Canyan Drivea ja käännyttiin vasemmalle Garnet Avenuelle ennen Highway 10:tä, ja siltä tieltä etsittiin vain hyvä parkki autolle ja käveltiin parisataa metriä lähemmäs tuulimyllyjä ja oltiinkin jo ihan tuulimyllyjen alla!

Kokonaisuudessaan super kiva pitkä viikonloppu ja oli kiva olla edes pari päivää pois kotoa, erimaisemissa.


The thing that I wasn’t really prepared money-wise, was the Outlets outside of Palm Springs. And when you add up the Black Friday to that combo, we couldn’t avoid some monetary damages.

One last tip for a great photography point (or just to admire if you’re not into photography), is the windmills in Palm Springs. There is hundreds of them just outside of Palm Springs and they are massive. We found the perfect photography spot by driving N Indian Dr north from Palm Springs and turned left to Garnet Ave before Highway 10, and there just found a park for a car and walked couple of hundreds of meters closer to the windmills and there we were, right under them.

All in all it was a super nice long weekend and it was fun to be away from home, in different scenery.

Comments (1)

 • nordvpn for p2p torrents

  December 12, 2018 at 1:56 pm

  Hi would you mind stating which blog platform you’re using?
  I’m looking to start my own blog in the near future
  but I’m having a hard time deciding between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and
  Drupal. The reason I ask is because your design seems different then most blogs and I’m looking for something completely unique.
  P.S Apologies for being off-topic but I had
  to ask!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post

Winter Clothing Shopping List

December 5, 2018

Next Post

First Days of Christmas: London

December 30, 2018